HUMOR: Odhalení židovské podstaty mé osoby

Čas od času googlím své jméno či klíčové slovo Nekorektně.com a různě koukám, kde se o nás kdo zmínil, kdo mě či někoho z kolegů otiskl a tak podobně. Nicméně o jeden svůj poslední objev se s Vámi, drazí čtenáři, podělit musím. Našel jsem totiž velké Odhalení. Odhalení s velkým O. Jakýsi Jaroslav Vrána, podle všeho sympatizant ultralevicových s neonacisty sympatizujících serverů jako Altermedia.cz (AM), znechucen otištěním mého posledního článku o neonacistech z Nekorektně.com na AM totiž na svůj blog napsal následující řádky:


Ale že už k té nenormálnosti budu muset zřejmě připočítat i největší pronárodní server - AM (Altermedia), jejíž "nové" vedení sice již jako za Nonnemanovy éry neupozorňuje diskutující (příp. přispěvatele) a (alespoň) teprve pak paradoxně cenzuruje (v tomto případě horší než u novinek.cz) svoje vlastní lidi dle hesla, co se nehodilo do krámu,aniž by věděli proč (zřejmě za kritiku do našich vlastních řad), zabrání v přístupu, jakož i k přispívání články, a přitom na druhé straně na svůj web povoluje publikování textů od lidí typu pana Finroda Felagunda, o kterém jsem si pracně dokázal zjistit, že patří k norským politickým neoconům (jehož prarodiče dokonce stáli při zrodu státu Izrael), což můžete poznat i tím, že zříte jeho web (kliknutím na jeho jméno na AM), kde objevíte Felagundovu obhajobu Lisabonské smlouvy, jasnou podporu zvráceného směru jménem multikulti Evropa, podporu "hodného" Izraele (USA) proti "zlým" muslimům, podporu boje proti "špatnému" a "totalitnímu" Rusku či Íránu, nebo vyjádření souhlasu s rozebráním a likvidací Srbska či podporu "ukrajinskému Havlovi" Juščenkovi (jež také patří k Židům) za rozklad Ukrajiny, běloruskému Židovi Alijeksandrovi Milinkjevičovi apod.! A tak doufám, že se za pár týdnů nebudu divit tomu, když se na webu AM objeví třeba příspěvek Sorose, Uhla či Havla. :-)



To o norských neokonech je dejme tomu ještě svým způsobem pravda, ale moji prarodiče bohužel Stát Izrael nezakládali. Škoda, byl bych na ně za takový počin maximálně hrdý, takže bohužel toto "odhalení" pana Vrány musím dementovat. Zbytek citace ponechávám laskavému čtenáři znavenému depresivními zprávami o finanční krizi či severokorejském nukleárním programu k pobavení. Nicméně abych nenechal na pochybách další soudruhy pana Vrány, vzkazuji nejen jim, ale doslova do celého světa: Šalom Eretz Jisra'el!

Foto: Jaroslav Vrána, převzato z jeho blogu.

PS: Článek o neonacistech vyšel na Altermedia bez mého přičinění, nicméně v souladu s licenčními podmínkami Nekorektně.com - tedy s uvedením autora i zdroje. Vzhledem k tomu, že neonacisté v něm byli silně kritizováni soudím, že se AM snaží o zavedení jakési "vyváženosti informací", což se evidentně panu Vránovi nelíbilo.

Komentáře

template píše…
Pan Vrána je šílený magor, nad jehož příspěvky na různých diskuzních fórech já osobně...no, už ani nebavím. Velmi by mě zajímaly metody, kterými si rodinný background Finroda Felagunda "pracně" zjišťoval. Jeho paranoidní obsese vším, co je "židovské" - ostatně lidé jako je pan Vrána vidí zlého Žida v každém, kdo se jim nelíbí - už zjevně hraničí s psychózou a patrně by stála za lékařské prošetření.
template píše…
P.S. Po shlédnutí blogu pana J.V. o jeho duševní (ne)říčetnosti snad nikdo nemůže ani zapochybovat.
template píše…
"(ne)příčetnosti" samozřejmě...

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem