REDAKCE: Veselé Vánoce!

Přejeme našim čtenářům krásné Vánoce a mnoho úspěchů - pokud možno nenarušených politickými turbulencemi a bouřemi - i v následujícím roce 2009. Přejeme zároveň vše nejlepší České republice, která od prvního ledna předsedá Evropské unii, čímž získává dosud největší zahraniční moc od vlády Karla IV.

Komentáře

Anonymní píše…
Získá moc ? :-) To jsi politolog ? Vždyť je to, Boha jeho, de facto administrativní záležitost. Žádnou moc tím nezískáme...
Maro
Finrod Felagund píše…
Že ne? Že předsednictví nic neznamená? A proč tedy Sarkozymu, člověku značně mocichtivému, na něm tolik záleží? EU má svou reálnou moc a pro české země to tak znamená pravomoci, jaké opravdu nikdy od středověku neměly.
Finrod Felagund píše…
To, že rusofil na Hradě říká, že předsednictví nic neznamená ještě přeci neznamená, že by měl pravdu.
Anonymní píše…
Radši tisíc rusofilů, než jednoho proamerického blba.
Anonymní píše…
V čem konkrétně se toto "získání moci" projeví ? V jakých oblastech posílí pozice České republiky ? Jaké hmatatelné výhody nám předsednictvínabídne ? A prosil bych vynechat takové ty obvyklé, obecné fráze o prestiži a podobné slovní fangličky... :-)
:-)
Maro
Anonymní píše…
nějak tady pořád nevidím ty oblasti, ve kterých stoupne naše moc, ani způsoby, jakými stoupne
:-)
Maro
Unknown píše…
Děkuji za osobní přání i za dobré přání pro Českou republiku. Ať se vyplní! Mějte se všichni v redakci fajn. Přeji mnoho dobrých nápadů, inspirace a odvahy. Ivana
Finrod Felagund píše…
Děkujeme, paní Ivano, snad se to podaří; není to totiž zrovna lehké :) ale jsme přesvědčeni o tom, že to má smysl, proto budeme pokračovat :)
Anonymní píše…
s tou mocí je to teda jak ? :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem