REDAKCE: Dvouleté výročí serveru Nekorektně.com

Vážení a milí čtenáři!

Dnes je tomu přesně dva roky, co náš server začal fungovat - tehdy jako malý, neznámý blog. Z něj jsme se postupem času vypracovali do dnešní podoby, kdy se Vám, čtenářům, snažíme zprostředkovávat zajímavé pohledy na svět, v němž žijeme. Třebaže vedení našeho serveru stojí mnoho tvrdé práce a času, přináší nám radost, když vidíme Váš zájem v diskusích, které jsou u nás zpravidla věcné a slušné. Právě Vám, milí čtenáři, bychom rádi poděkovali za Vaši přízeň i Vaše reakce a rádi bychom Vás ujistili, že budeme i nadále dělat vše, co je v našich silách, aby takových výročí bylo ještě mnoho. Dnes v naší redakci vychází u této příležitosti zvláštní článek, rozhovor s písničkářem, disidentem a signatářem Charty 77 panem Jaroslavem Hutkou o tématu, kterého se snažíme často dotýkat - a sice o české identitě, emigraci, komunistické i ještě starší zátěži.

Vaše redakce Nekorektně.com

Komentáře

Anonymní píše…
DEKUJEME!!! Bez vaseho serveru by na internetu zela jedna velka prazdna dira...
Unknown píše…
Pres obcasny nesouhlas ctu vase clanky rad a vetsinou se s nimy ztotoznuji.
Takze vsechno nejlepsi!
Miroslav Yamato píše…
I když vás nepovažuji za příliš nekorektní, tak musím připustit, že jsem si vás dal do oblíbených webů a pravidelně čtu :-)
Anonymní píše…
Tento web mam moc rad. Jen doufam, ze se trosku vratite (hlavne Finrod) k zacatkum ve smyslu vetsi peprnosti, uvolnenosti, trosku ty odborny clanky obcas rozcisnout nakou peknou jedovatou slinou na levicaky a spindiry vseho druhu, jako jste treba sepsuli tu bolsevickou pipinu Hnikovou, atd. Zijem jen jednou a zabava musi bejt. Stojime pri vas!
Anonymní píše…
Gratuluji k výročí a vyšší než průměrné hustotě dobrých myšlenek :-)
Martin

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem