ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Bureš se klepe strachy

Nejspíš jste to taky už zaznamenali. Gauner Bureš, jenž má z vůle ovcí a bezmozků našlápnuto k tomu stát se kocourkovským premiérem a úspěšně tak dokončit privatizaci jednoho malého státu (poté, co z jiného, sousedního jej vyhnali), úplně změnil styl komunikace na sociálních sítích.

Ahoj lidi, mám rýmu, ale fakt pro vás makám. Vidíte? Tady je fotka s Kájou Gottem. A taky jsem chlastal se Špotákovou. A při tom strašném pracovním vytížení jsem si stihnul zajet do cukrárny v Horní Řiti, kde pečou fantastický dortíky. Fakt hustý. Já bych jim to EET i odpustil, ale to víte, ti socani a hlavně ten Kalousek, to oni to vlastně vymysleli. Zítra si jdu dát selfíčko s nejlepším prezidentem Zemanem. Ten je fakt hustej. Možná bych při tom zmáknul vyblejsknout se i s nějakou čtrnáctiletou youtuberkou. Ta už může volit, ne? Ne? Tak její rodiče určitě. Hustý! A tak dále, a tak dále.

Jistě, Bureš si tyhle srdceryvné a kulervoucí hustý posty na facebook opravdu nepíše sám, na to má svoje lidi. Profíky, které velmi dobře platí. Ostatně ti, kdož měli to štěstí, že si s ním například posílali SMS zprávy, ví, že se nezvládne ani podepsat bez dvou až tří hrubých chyb.  Ale to je jedno. Tahle náhlá změna komunikace směrem k lidu svědčí o jednom. Gauner Bureš se klepe strachy. Jde mu o kriminál, a on si to velmi dobře uvědomuje. Kauzy, které se vynořují (Čapí hnízdo byl jen začátek) už vážně jen stěží okecává, i když se snaží, a možná bude hůř.

Nejspíš ví také to, že v téhle zemi není moc státních zástupců, kteří by se mu postavili. Lenku Bradáčovou a Ivo Ištvana si omotal kolem prstu. Naprostá většina ostatních má rodiny, a nepřeje si skončit na chodníku jakoby náhodou přejetá opilým řidičem. Ale i tak věřím, že má pochybnosti, že třeba se v Česku někdo takový najde, člověk bez závazků, kterému jde především o profesní čest a až poté o vlastní bezpečí.

Před chvílí jsem si přečetl post jakéhosi marketingového experta, který říká, že Burešovi dřív věřil, ale už ne. Říká také, že tyhle volby vyhraje, ale ať jsme v klidu, protože další volební období už nedá.

Fajn, ale já nechci, aby tyhle volby vyhrál. Stejně tak nechci, aby kdokoliv dal šanci komunistům se ještě jednou ve vládě historicky znemožnit. Prý jen na jedno volební období a pak... jenže tohle už jsme tu měli. Ve čtyřicátém šestém, a potom už žádné volební období dlouho nebylo.

Já nechci, aby gauner Bureš prohrál volby v roce 2021. Já chci, aby ho zavřeli. Jen tak bude líp.

Možná, že to není zas taková sci-fi.

Komentáře

Anonymní píše…
Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci! Máte problémy nebo máte problémy? Tímto způsobem vám dáváme příležitost rozvíjet nový vývoj. Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se jim snaží dát šanci. Každý si zaslouží druhou šanci, a protože vláda selže, budou muset pocházet od ostatních. Žádná částka není příliš pro nás a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou. Žádné překvapení, žádné další náklady, ale pouze dohodnuté částky a nic jiného. Nečekejte a nezapomeňte na tento příspěvek. Zadejte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na garciajsacramento@gmail.com Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci!

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem