Z EVROPSKÉHO KOCOURKOVA: Zdrcující úder válečným štváčům 2017

Generální tajemník Komunistické strany Sovětského svazu Tavárišč Gulaginěv i šéf Nejvyššího sovětu Rusakov Kotěnočkin s nadšením přivítali odhady výsledků československých voleb, podle kterých reakční opoziční síly zůstaly za očekáváními.

"Československo, ó Československo, jsi šampion! Srdečné gratulace ke skvělému výsledku," napsal Gulaginěv v blahopřejném telegramu.

"Úžasné první odhady," uvedl šéf rumunské komunistické strany Nikolae Lagrescu s tím, že prosocialistické politické strany jsou po volbách na vzestupu. Dodal, že to znamená, že Československo zůstává lidově demokratickou a socialistickou baštou.

Šéf poslanců KSSS Genadij Stalinovič okomentoval vývoj v Československu jako citelnou ránu všem protisocialistickým štváčům: "V Ceskoslovensku se vyplatila odpovědná socialistická politika. To je skvělá zpráva pro všechny komunistické a prosovětské politické síly.”

Myslíte, že si dělám legraci? Tak si přečtěte box v tomto článku.

Ne, vůbec se nedivím, že v Evropě (včetně Nizozemí, ačkoliv vládnoucí věrchuška se snaží ovcím nacpat do hlavy opak) sílí nacionalistické subjekty. 


Komentáře

Anonymní píše…
Ten článek měl mít název "Kopeme do komunistů všude kde se dá". Bez tohoto nadpisu je o ničem. CCCP je 26 let mimo hru, komunisti v RF jsou na páté koleji, za celou dobu totality nepamatuji nějaký podobný článek ze strany KS CCCP na oslavu voleb v ČSSR, takže přirovnávat ty oslavné kecy v uvedeném "boxu" na odkazu k vztahům mezi CCCP a ČSSR mohl napsat jen ten, kdo v té době nežil, nebo chodil po chodníku s káčerem Donaldem na provázku a o skutečném životě v totalitě ví velké ho*no.

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem