HAMBURK: Levičáci stojí v rozvalinách a nechápavě se rozhlíží kolem sebe

Levičáci vědí, že demokratickou cestou svět změnit nemůžou, a tak se snaží o násilnou revoluci, píše nový přispěvovatel Maatoha, který si s hamburskými "aktivisty" vážně nebere servítky.


Při pohledu na hořící ulice Hamburku se jeden musí zamyslet, co se to kurva děje.



Proč středostavovský študenti, který v životě nečelili žádnýmu reálnýmu útlaku, zapalujou auta, bijou policajty a vykrádaj špétkaufy, kterejm předtim rozmlátili výlohy?


Tenhle bordel se děje proto, že radikální levice má natolik extrémní názory a stupidní ideologii, že nemá šanci jí realizovat demokraticky. Když protestujete proti kapitalizmu v zemi, která mohla naprosto perfektně sledovat rozdíl mezi svojí kapitalistickou a socialistickou částí, většina lidí vás bude považovat za hovada nehodný pozornosti. A to zcela právem.

Proto těmhle mladejm myslitelům zbejvá jediný: násilná revoluce. Nic si neni třeba namlouvat - Antifa sou fašisti. Nazvi hovno růží, nebo jak to říkal Shakespeare. Antifa používá fašistický metody, fašistickou rétoriku a neštítí se násilí. Přesně tak jako fašisti klasik.

A tim, že mainstream levice tohle chování nejenže hlasitě neodsoudí, ale navíc ho omlouvá a bagatelizuje, stojí za jejím dechberoucim úpadkem.

Když pak navíc levičáci uprostřed hořících ulic, zbitejch lidí a vyrabovanejch obchodů mluví o nebezpečí ultrapravice, tak už to je jenom třešínka na dortu splácanýho ze stupidity, arogance, nenávisti, netolerance a pokrytectví.

Levičáci prostě stojej v rozvalinách, o který se sami postarali a nechápavě se rozhlíží kolem sebe. Jak je možný, že vyhrál Trump? Jak došlo k Brexitu? Jakto, že pravice posiluje napříč západnim světem? Copak jsme nebyli dost přesvědčivý?

Právě že byli, vy géniové.

Právě že byli.

Maatoha

Komentáře

Infantryman píše…
Luxusně napsáno! Naprosto přesné shrnutí.

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem