ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Zastavme ruskou mafii

Největším dnem (od slova DNO, nikoliv DEN) těchto voleb nakonec není neuvěřitelně dementní píseň Tomáše Úlehly, ani ještě dementnější žaloba, kterou údajně zvažuje Zdeněk Svěrák, ale volební spot Zemanovců. Viděli jste někdy něco horšího?

Dodnes nechápu, že se zatím žádný novinář nezeptal (a jestli se zeptal, tak mi to uniklo) jak přesně SPOZ zastavili Kalouska, jak se chlubí v tomhle spotu. Ono to totiž tentokrát nemusí být lež, kterou mají spolknout ti největší bezmozci (rozuměj elektorát SPOZ). Je totiž docela dobře možné, že se ruská mafie, jíž je SPOZ obchodním nástrojem, tentokrát odkopala.

 Je tedy naprosto legitimní se právě na tohle ruské mafiány ve vedení strany ptát. Jakou roli hrála jejich "strana" v bezprecedentní razii na Úřadu vlády, kterou vlastně dodnes nikdo pořádně nevysvětlil? Věděli o tom dopředu? Nebo to dokonce, společně s ožralou, co z vůle lidu sedí na Hradě, režírovali?

 Jak to bylo s těmi poslanci bývalé vládní koalice, kteří nakonec odešli ze sálu, a umožnili tak rozpuštění Sněmovny?

 Nikdy bych si nemyslel, že tohle někdy řeknu nebo napíšu, ale rád bych apeloval na všechny levicové bezmozky, aby raději volili ČSSD, než aby dali své hlasy této politické odnoži ruské mafie v ČR. ČSSD s největší pravděpodobností tyto volby vyhraje, proti veškeré logice - tahle strana je v totálním rozkladu, její předsednictvo se nenávidí navzájem a každý z nich reprezentuje jiný partikulární zájem (respektive zájem svého regionálního vodiče neboli kmotra), přičemž hradní opilec s úsměvem tančí na politickém hrobě jejich autistického (ne)předsedy Sobotky - a pokud se SPOZ dostane do parlamentu, strach ze Zemana ČSSD nedovolí nevzít je s sebou do vlády a nepřenechat ruské mafii strategická ministerstva.

 Sám zatím nevím, koho budu volit, zřejmě se rozhodnu až u urny, ale už teď vím rozhodně, koho volit určitě nebudu. Je to dlouhý seznam, skoro všechny kandidující strany na něm mají místo - přičemž ruská mafie je na místě prvním.

Zastavme ruskou mafii. Nevolme SPOZ.

Komentáře

Anonymní píše…
Vypadá to že ti zbyde Pravý Blok:-)

Cibulka už to o tom spiknutí ruské mafie říká 20 let.

Ale vážně, zrovna ty bys v tom mohl mít jasno. Mezi liberály/libertariány toho moc na výběr není.

Po vyloučení svobodnejch jakožto diskusního klubu ti ale už asi zbývá jen skok do Macochy, emigrace a nebo ignorace.

V takovej chvílích si řikám že bych volil tu ignoraci. Ale na to jsem ještě asi moc mladej :-) Tak+ze naivně volim ty Svobodný.

Zdeněk
template píše…
Zdeňku, dík za doporučení, na Cibulku se můžu víte co :-))
Anonymní píše…
No nevim, SPOZ je podle me fakt strana pro ty nejvetsi dementy, z tech bych strach nemel, v parlamentu nejspis budou, ale jenom jako +hlasy pro komouse. Mnohem tragictejsi mi prijde ODS a TOP09 se svoji drzosti tvrdit, ze oni jsou pravice. U me to ma letos 100% jisty Mach (s hodne vyhradama), tyhle kaspary uz fakt nejde volit ani jako "mensi zlo" (na blaboly o korupci kaslu).
template píše…
SPOZ není strana. Je to pouze aparát "nadstranického" prezidenta, který jim dělá kampaň a ještě se směje všem do ksichtu.

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem