NALEZENO NA TWITTERU: Zrcadlo pro Lenku Benešovou

Tady tohle se mi objevilo v Twitter timeline. Tak nastavíme Lence Benešové zrcadlo pohledem někoho, kdo v těch plánovaných lepších zítřcích musí žít už teď.

Dotace. V situaci, kdy stovky miliard musely být kofinancovány a velká část z nich je utopená v kongresových centrech uprostřed ničeho, rozhlednách v údolí, regionálních datových centrech, vylepšených pekařských linkách soukromých společností a podobného haraburdí, je sousloví „rozvoj naší země“ úsměvné.
Při pohledu na dotace v zemědělství se popadám za břicho – díky jednotnému trhu jsme nuceni akceptovat odpad z Francie a Německa, který se tu díky tamním dotacím prodává za takové ceny, že musíme dotovat naše zemědělce. Už jste si letos koupili balíkovač na slámu? To je jedno, že jste si jeden stroj půjčovali přes pět farem a ten tak byl využit. Letos jsou dotace a s úvěrem máte stroj, který nepotřebujete, zadarmo. Zabalíkujete si své dva hektary a za pět let netknutou mašinu prodáte do Německa. Profit! Ale dotace jen neškodí – pomáhají živit i eurobudižkničemy k šíření propagandy, že směřujeme k eurodobru a kdo o tom pochybuje, je ošklivý přisluhovač Putina. Tihle se asi opravdu ládují bifteky a nechápou, že existují tací, kteří za pětadvacet let roboty viděli dotaci akorát v televizi a tam už většinou jen rozkradenou mršinu a základy rozhledny na dně propasti a tyhle kecy je utvrdí v tom, že je to jen propaganda.
Uprchlíci a migranti. Tohle je neuvěřitelná demagogie. Pokud bychom měli kontrolu nad tím, komu přidělíme status uprchlíka, ještě bych to pokládal za únosné. Ale rozhodne úředník na Lampeduse podle politického zadání italského premiéra. A jak eurounijní špičky ukázaly v případě Brexitu, Maďarska a Polska – vzpurné děti je třeba exemplárně potrestat. Uprchlíků jsme přijali 12 a to je přesně o dvanáct víc, než je zdrávo. Zvláštní, je že migranti z Východu jsou redukování na estébáka Bureše a ani slovo o Ukrajincích, Moldavcích, Mongolech a dalších východňárech, kteří tu pracují a normálně fungují – není to potřeba, to jsou ekonomičtí migranti o kterých není třeba mluvit. My musíme společnost připravit na to, že se k nám pohrne podřadná kultura založená na znásilňování, rasismu a náboženské nenávisti. A tihle pracovat nebudou, česky se učit nebudou a kdyby se jim tu náhodu líbilo, tak vítejte ve Švédsku – tam je třeba v Malmö dost nebezpečné nasadit si na hlavu jarmulku. A místní eurodobráci mají pocit, že Švédům se to líbí, a mediální masáž pomůže zpracovat místní ovce. Sdělte někdo prosím madam Benešové, že Švédi jsou tak nasraní, že už se tam odložily volby a rozhádané strany hlavního proudu se dohodly na pokračování spolupráce, aby je nesetřela ta švédská varianta AfD. Takže až tu fakt bude Babiš s Okamurou, můžete poděkovat Lence Benešové, která k tomu svou demagogií přispívá mocným dílem.
A teď to hlavní: pokud je pravda, že Zemanovým cílem je podlomit důvěru v EU, tak je Zeman sekáč a jedná v národním zájmu – aniž by si to při prohlážení fotografií chrámu Vasila Blaženého uvědomoval. Jenže není, Zeman je primitiv, kterému bude stačit obhájit mandát a za pár let se odebrat na Vysočinu, kde se během půl roku uchlastá. Zemanovi je u prdele všechno kromě Zemana. Takže jen někdo, jehož mentálni insuficience mu znemožňuje psát nebo mu zloba zatemnila mozek, může vyřknout myšlenku, která bude euroskeptiky motivovat k opětovné volbě krále Ovara I. Blahopřeji a doufám, že se jedná o tu druhou variantu postižení – ta se totiž dá zkusit léčit meditací, jógou a tak. Rozhodně nedoporučuju nějaké Hatefree terapie.
V posledním bodě souhlasím, že ten hradní exemplář má asi EU a NATO v jednom balíčku. A nejen on, dělali na tom borci z Ne základnám, squatterské spolky se svou propagandou a samozřejmě komunisté. A víte proč komunistům dorůstají noví voliči? Protože jsou nasraní. A tuhle Lenka Benešová si myslí, že když všem bude lhát o dotacích, Zemanovi, že budou míň nasraní? Ale hovno. Ti lidi, které Lenko Benešová přesvědčuješ na sílu o své pravdě, nás nepošlou do náruče Ruska kvůli nenávisti k EU, oni nás tam pošlou proto, že je sereš Ty. Takže velkej nedík, protože do Ruska já nechci.
No4711 - ZDROJ

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem