AMERICKÝ KOCOURKOV: Královna krásy upálena na hranici politické korektnosti

Finalistka Miss USA a podle slov porotců horká favoritka soutěže Carrie Prejeanová nakonec v celonárodní soutěži krásy nezvítězila proto, že projevila svůj (v této době politicky nekorektní) názor. Info k případu si můžete přečíst třeba zde.

Americký Kocourkov mě tedy zase jednou dostal v plné síle a věřím, že nejen mě. Otázku, která stála Miss Kalifornie korunku, položil jeden z porotců - "profi homosexuál" Mario Armando Lavandeira, ve světě amerického bulváru známý jako Perez Hilton. Zněla: "Vermont právě jako čtvrtý stát USA legalizoval sňatky osob stejného pohlaví. Myslíte, že by ho měly následovat ostatní státy?" Odpověď slečny Prejeanové prý homosexuála, který se živí internetovým bulvárem, prý doslova uzemnila. Její přesná citace zní takto:

"No, myslím že je skvělé, že si Američané mohou vybrat. Žijeme v zemi, kde si můžete vzít osobu stejného pohlaví, či opačného. Víte, v mé zemi a v mé rodině... já si myslím, že manželství by mělo být mezi mužem a ženou, snad tím nikoho neurazím. Ale tak jsem byla vychována a opravdu věřím, že má být mezi mužem a ženou. Děkuji vám."

Hysterická reakce zmíněného porotce, ale i ostatních pokrytců v sále, na sebe nenechala dlouho čekat. Ale ačkoliv je z videozáznamu na Youtube slyšet spíš tleskání, americká média psala o "bučení" (americký ekvivalent českého vypískávání) a také o tom, že "pár lidí zatleskalo". "Urazila desítky milionů gayů a lesbiček v této zemi, jejich rodiny a příznivce," lkal pateticky porotce, který později připustil, že právě díky této otázce se horká favoritka soutěže nedočkala vítězství. Další patetické projevy na sebe nenechaly dlouho čekat. K věci se vyjádřil také prezident soutěže Miss USA, Keith Lewis. Z úst, respektive spíš pera tohoto chlapíka, vypadla tentokrát skutečná perla. "Osobně mě to velmi rozesmutnilo a zasáhlo, že Miss Kalifornie věří tomu, že manželství má být věcí muže a ženy," prohlásil Keith Lewis. Jak poznamenal jeden diskutující na americkém diskusním fóru - to je zvláštní, že se k případu doposud oficiálně nevyjádřila také Michelle Obamová!

Každopádně mám pro Vás novinku, pane Lewis. Manželství MÁ být věcí muže a ženy. Věda ještě nepokročila natolik, aby z análního pohlavního styku mezi dvěma samci mohl být počat živý tvor. Šaškování dvou homosexuálů před svatebním oltářem může sice být zajímavé pro objektivy fotografů, ale manželství jako instituci to z jejich vztahu nedělá ani omylem a ani tisíc zákonů, umožňujících cosi jako registrované partnerství a násilně protlačených do exekutivy jednotlivých států überhysterickou homosexuální lobby, na tom nic nezmění.

Případ začal každopádně žít svým vlastním životem. "Prohrála ne proto, že nevěří ve svatby gayů, ale proto, že je to blbá kráva" napsal později Lavanderia na svoje internetové stránky. Ale samozřejmě, kdo urazí nedotknutelnost homosexuálů, musí být veřejně pranýřován. Až na to, že ať jsem četl výrok Carrie Prejeanové několikrát zleva doprava, nikde jsem nenašel, co na něm bylo vlastně urážlivého. "Od Miss USA očekávám, že bude politicky korektní", řekl pak doslova bulvární bojovník za práva gayů v talkshow Larryho Kinga.

Jak, politicky korektní? Od královny krásy jakéhokoliv státu se očekává, že se bude především hezky usmívat a budou se na ní dobře věšet šaty. Proto musela dívka, která má, světe div se, svou vlastní hlavu a vlastní názor, odlišný od oficiálního dogmatu teplého náboženství, skutečně uzemnit celý svět. A teď za to tedy pyká a celá společnost se nad jejím výrokem pokrytecky pohoršuje. Aniž by někdo byl schopný vysvětlit, co na něm vlastně bylo tak špatného. Hlavně že bůh politické korektnosti má další oběť.

Lidé jako je Lavanderia, profesionální gay aktivisté, si ovšem neuvědomují, že jednak dělají lidem odlišné sexuální orientace medvědí službu - hysteričtí androgynové, křičící do médií cosi o svých právech, ačkoliv jim západní společnost žádná práva neupírá, nejsou příliš dobrou vizitkou pro tu většinu homosexuálů, kteří nechtějí nic jiného než žít v klidu a míru své životy - druhak ohrožují samou podstatu svobody slova, kterou mají Spojené státy mimochodem v Ústavě. Samozřejmě, můžeme namítnout, že Carrie Prejeanová přece nebyla za svůj výrok, za který se rozhodně nemusí (a nesmí!) stydět ani se omlouvat, uvězněna. Všudypřítomná plíživá autocenzura názorů, které se "nemají říkat" a která tak připomíná atmosféru v totalitních státech, ovšem existuje - krásně je to vidět na tomto případu. Ostatní lidé, kteří ještě zaplaťpámbu nemají mozky úplně vymyté politicko-korektní propagandou, by ovšem za takovou Carrii Prejeanovou měli děkovat a přát si, aby bylo takových víc.

Komentáře

Miroslav Yamato píše…
Bravo, země neomezených možností začíná být sakra omezená. Za chvíli bude fuj být vůbec hetero, no a pak už to půjde rychle a bude konec.
Anonymní píše…
Pro Yamato: v zemi neomezených možností už neomezenost dostává nafrak několik desetiletí. Doporučuji třeba vzpomínky Franka Zappy. Jeho postřehy na Ameriku.
Anonymní píše…
Buzny, genderisti, feministky, multikulturalisti, enviromentalisti atd. mají jedno společné - vyžadují bezmeznou toleranci k jejich způsobu života a myšlení, ale sami jsou absolutně netolerantní k jakémukoliv jinému názoru a způsobu života.
To je důvod, proč už nemám jakoukoliv toleranci k buznám, feministkám, genderistům, multikultipakům atp.

Tenhle sprostej magor, který po naprosto slušné odpovědi, která však nebyla "korektní" (rozuměj předem daná) ji začne nazývat blbou blondýnou a pod., je přesně ten typ magora, kvůli kterým jsem se zřekl jakékoliv tolerance k těmto lidem. A to včetně ovládání se a mluvení na ně slušně. Tyhle urážející buzny si to nezaslouží.

Že mu lezou do análu jeho kámoši neznamená, že mu tam budu lézt taky!
Anonymní píše…
Jen se registrujte vy kreténi !
chesky si fas pak posbirame,jednocho podruchem, neni nad nemecky poradek, dokonalou efidenci !
tak schnell,schnell, at se nam plni database ! tentokrat se s tocho nefykecathe !
Anonymní píše…
Výborný článek.

Jen se mi chce dodat, že s nástupem Baracka Husseina bude v americké společnosti přituhovat... A přiteplávat.

Jirka J.
Anonymní píše…
Co rikate na to, udelat medialni kampan proti politicke korektnosti? (napr. formou sbirky vybrat penize a pak ji udelat kvalitni a ucinnou)
Anonymní píše…
Pro Anonyma: jo, je to jedna z možností, ale když problém je v tom, že já (a mně podobní) nejsme vnitřně aktivisti. Proto je mi tento způsob dost cizí - ta aktivistická angažovanost. Navíc trpím "camerofóbií", takže mediální kampaň by mne asi zabila. ;-)
Maximálně bych mohl být sponzorem.
Anonymní píše…
Scholochov: to je pravda, taky mi je to cizi, ta angazovanost zavani levicactvim. Ale nemyslel jsem nic s kamerou, myslel jsem treba "inzeraty" v tisku, nejakou vtipnou formou poukazujici na odpudivost politicky korektnosti... a chtelo by to web na kterym by bylo podrobny info. aby kazdej vedel, ze politicka korektnost je defacto marxismus prevedenej z ekonomicky do kulturni sfery.
Anonymní píše…
Pro Anonym: ta angažovanost mi nevadí proto, že to smrdí levičáctvím, ale proto, že to není můj styl, jak už jsem psal.
Jenže ono to není jen o anonymních inzerátech a blozích a webech vůbec. Jakmile rozjedete kampaň pro veřejnost a ona se ujme, začne se veřejnost zajímat i o autory. Na to skutečně musíte být připraven a být "kovaný" v presentaci - v tomto případě mediální. Já osobně přiznávám, že na něco takvého připraven nejsem a votravovat mě nějaký novinář, tak dostanu tik a vykuchám ho svým zálesákem. ;-)
A jako další věc bych uvedl, že poukázat na marxismus ve smýšlení těchto lidí, je-li tam vůbec, s většinou lidí ani nehne. Si tedy myslím já.
Anonymní píše…
Buzny, genderisti, feministky, multikulturalisti, enviromentalisti atd. mají jedno společné - vyžadují bezmeznou toleranci k jejich způsobu života a myšlení, ale sami jsou absolutně netolerantní k jakémukoliv jinému názoru a způsobu života.
To je důvod, proč už nemám jakoukoliv toleranci k buznám, feministkám, genderistům, multikultipakům atp.

......a jak bylo dál řečeno kvůli jednomu typickému magorovi vznikla nenávist ke všem jmenovaným. Ale nestáváte se tímhle postojem jedním z nich? Nenávidíte jen pro názorovou příslušnost...z příspěvku to tak aspoň vyznělo.

(všichni nejsou TAK agresivní a netolerantní)
jihočech píše…
Winston Churchill: "Uznat bolševismus? To by bylo jako legalizovat sodomii..."
Anonymní píše…
Pro Anonyma:
a) Odpověď na vaši otázku najdete právě v tom příspěvku. Nezodpovídám však za to, jak to komu vyznělo.

b) Pokud jste ho sám nazval "typickým magorem" (vyjímám: typický), pak se není čemu divit, že je člověk ostražitý vůči celé skupině. Nebo jste měl na mysli jiný přívlastek? ;-)

c) Nenávist je dost silný výraz a tím jste to posunul zase o kus dál. Já se bavil o pozbytí tolerance. To není jedno a totéž.

d) "Ale nestáváte se tímhle postojem jedním z nich? " - Ne, nestávám. Já jim své vidění světa nevnucuji a nepožaduji, aby podle toho žili, mysleli a vyjadřovali se. Oni to po mně (ostatních) vyžadují - vynucují. A v tom je ten propastný rozdíl. Škoda, že jste si toho nevšiml. :-/
template píše…
V magazínu LN vyšel rozhovor s gayem, který uvádí jakýsi pořad - na této adrese http://www.lidovky.cz/cesky-o-sebe-nedbaji-045-/ln_noviny.asp?c=A090424_100004_ln_noviny_sko&klic=231214&mes=090424_1
Pro ty, kdo ho nechtějí číst celý bych vyňal jednu citaci:

"Teď dokonce vyšly články o tom, že jsem gay-zrádce a že jsem zradil gay komunitu. Řekl jsem svůj názor na registrované partnerství a na adopce. Mám jen pocit, že svatba má být mezi mužem a ženou, je zbytečné dělat takové divadlo kolem registrovaného partnerství. Vždyť všechno kolem může být ošetřeno smluvně."

Co myslíte, neměli by ho z moderování toho pořadu stáhnout, když šíří takové podvratné názory??
Anonymní píše…
Nikde není psáno, že to byl právě její výrok, který ji vyřadil ze soutěže krásy. A i kdyby to byl onen důvod, je to jen dobře.
Je zajímavé, že ani autor (očividně homofob), ani reagující čtenáři se nepozastavují nad tím, co je na celé "kauze" nejhorší, a to fakt, že v zemi demokracie a neomezených možností stále existují lidé (a že jich není málo), kteří jsou proti sňatkům homosexuálů. To je to, o čem by se mělo diskutovat, a ne kritizovat politickou korektnost, o které tady nikdo nic neví a pouze ji kritizuje.

Terezie

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem