DOKUMENT: Nerozlučné sovětsko-nacistické přátelství

Toto video nabízím každému, kdo tvrdí něco o tom, jak nás sovětští přátelé osvobodili. Omyl - pouze sežrali svého bývalého spojence, protože dva stejní kohouti na jednom smetišti se jen těžko snášejí. Sovětský svaz to nikdy nemyslel s ČSR nijak "dobře", naprosto pošlapal i Benešovu dohodu, kterou se SSSR vyjednal v domění, že ochrání Československo před Německem. Bolševici byli spolubojovníky německých nacistů proti tzv. reakci, tedy proti kapitalismu. Pohleďte, jak to vojákům rudým i hnědým spolu sluší.


Komentáře

Anonymní píše…
Byla doba, kdy téměř celá východní evropa byla fašistická,pouze namátkou jmenujme:Maďarsko,Slovensko,Rumunsko,Bulharsko atd.tak o čem je řeč?
A co se týče protektorátu ,tak více lidí udávalo než že byli hrdinové a vlastenci.Možná ,řada občanů naší republiky by se divila, jací spoluobčané s nimi sousedí.
Anonymní píše…
Jen bych k anonymnímu dodal zajímavou, leč tragickou informaci, že německá tajná policie, známá pod zkratkou Gestapo, za celou válku v Protektorátu nestačila prověřit všechna udání, která se jí od Čechů dostala. A to je při představě 24 h neúnavně a precizně pracující organizace dosti děsivá představa.
Anonymní píše…
Jo jo, práskač, udavač, kolaborant = dobrý Čech.

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Hnědí, rudí, všechno jedna pakáž

SPOLEČNOST: Stojíme na prahu. Čeho?

ZE ŽIVOTA KOCOURKOVA: Jak jsem byl za vaše peníze státním úředníkem